Методи на плащане и доставка

Как можете да получите продуктите от поръчката си?

 Gamaaz предлага на своите клиенти няколко лесни начина за получаване на направените от тях поръчки – на място в нашия шорум или склад, както и доставка с куриер директно до Вашия адрес или офис на Еконт. 

Как можете да платите поръчаната от Вас стока?

 Gamagaz предлага на своите клиенти няколко начина за заплащане на направените от тях поръчки – на място в нашия шоурум, на куриера при доставка с пощенски паричен превод, през онлайн платежни услуги за физически лица и търговци, с кредитни или дебитни карти или директен превод по банковата ни сметка с платежно нареждане.

 • Плащане на място в нашия шоурум:

  Плащате в брой или с карта избраните продукти в нашия шоурум на адрес: гр. София, ул. Димитър Яблански № 18. Предварително трябва да проверите дали продукта е наличен в шоурума ни. Има възможност след предварително заплащане да вземете поръчката си от склада ни в гр. София.

 • Плащане с банков превод:

  Имате възможност за заплащане на поръчаната от Вас стока чрез банков превод. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод.

  Данни за плащане по банков път:

  Пощенска банка
  IBAN: BG29BPBI79401091558801
  BIC: BPBIBGSF
  Титуляр: „Ендерс Трейд“ ООД

 • Плащане на куриера при доставка на стоката:

  Заплащане при получаване на пратката от куриера. Моля, запазете документа за плащане, който ще ви дадат след плащането.

 • Плащане он-лайн с карта:

  Чрез системата на Stripe може да платите сигурно и удобно. Бързо, лесно и защитено правите плащане с кредитна или дебитна карта.