Методи на плащане и доставка

Как можете да получите продуктите от поръчката си?

 Gamaaz предлага на своите клиенти няколко лесни начина за получаване на направените от тях поръчки – на място в нашия шорум или склад, както и доставка с куриер директно до Вашия адрес или офис на Еконт. 

Как можете да платите поръчаната от Вас стока?

 Gamagaz предлага на своите клиенти няколко начина за заплащане на направените от тях поръчки – на място в нашия шоурум, на куриера при доставка с пощенски паричен превод, през онлайн платежни услуги за физически лица и търговци, с кредитни или дебитни карти или директен превод по банковата ни сметка с платежно нареждане.

 • Плащане на място в нашия шоурум:

   Плащате в брой или с карта избраните продукти в нашия шоурум на адрес: гр. София, ул. Димитър Яблански № 18. Предварително трябва да проверите дали продукта е наличен в шоурума ни. Има възможност след предварително заплащане да вземете поръчката си от склада ни в гр. София.

 • Плащане с банков превод:

    Имате възможност за заплащане на поръчаната от Вас стока чрез банков превод. Продуктите, които поръчвате, ще бъдат изпратени веднага след потвърждаване на банковия превод.

  Данни за плащане по банков път:

  ТБ „Уникредит Булбанк“ АД
  IBAN: BG89UNCR70001522089973
  BIC: UNCRBGSF

  Титуляр: „Ендерс Трейд“ ООД

 • Плащане на куриера при доставка на стоката:

   Заплащане при получаване на пратката от куриера. Моля, запазете документа за плащане, който ще ви дадат след плащането.

 • Плащане он-лайн с карта:

   Чрез системата на Борика може да платите сигурно и удобно. Бързо, лесно и защитено правите плащане с кредитна или дебитна карта.