Кутия за гранули за влагоабсорбатор за насипни гранули и за таблетки Cago CA 70 lose

Кутия за влагоабсорбиращи гранули и таблетки. Нивото на водата може да се отчете през прозрачния корпус. Може да се използва навсякъде без консумация на енергия.

Как се употребява кутията за влагоабсорбатор?

  1. Свалете капака на кутията
  2. Напълнете насипните гранули или таблетки за влагоабсорбиране (не са включени в доставката) във вложката на ситото и поставете капака с решетка
  3. Кутията е готова за употреба!

Влагоабсорбаторът за помещения се бори радикално с влагата в затворени помещения - без никакво електричество. В помещения с малка вентилация намалява прекомерната относителна влажност и конденз с калциев хлорид. Влагоабсорбаторът е без никакъв мирис, без шум и чист при използване, премахва миризмата на мухъл. Влагоабсорбаторът за помещения се използва в изби, кухни и гардероби, навеси, гаражи, хоби и складови помещения, бунгала и градински къщички, както и в мобилни и стационарни превозни средства за къмпинг, каравани, кемпери или лодки. От съществено значение в помещения, където се изгаря пропан газ. 

Незаменим в помещения, където се използва пропан. Когато се изгори 1 кг пропан, се отделят 1,6 кг водна пара, така че влагоабсорбаторът за помещения е от съществено значение и полезен навсякъде, където се нагрява пропан. Влагоабсорбаторът автоматично изтегля излишната влага от въздуха. Освен това предотвратявате появата на акари и плесен.

Подходящ и за страдащи от алергии!

Как работят гранулите?

  • Водата във въздуха се свързва с кристалите на гранулите и капе в практичния контейнер за събиране.
  • Бързо събиране на вода в контейнера за много кратко време.
  • В зависимост от влажността, гранулатът трябва да се напълни отново след 4 - 8 седмици. Налични пакети за пълнене!

Кутия за влагоабсорбатор Cago CA 70 lose, за помещения

  • Производител: Cago
  • Код на продукта: 307411L
  • Наличност: В наличност
  • 29.90лв


С използването на този уебсайт вие давате разрешение за използване на бисквитки за подобряване на вашето пазаруване! Повече информация Съгласен съм