За нас


"Анна Апарт” ООД е строително-търговско дружество, представено както на българския, така и на немския пазар. Компанията има клон в Германия, където от години изпълнява строителни обекти, както и проекти за изграждане на кафенета, ресторанти и хотели.
         В България дружеството притежава значителен пазарен дял в техническото оборудване и изграждането на външните пространства на заведения от Хо-Ре-Ка бранша. „Анна Апарт” предлага на своите клиенти цялостни екстериорни решения, които превръщат всяко едно заведение в любимо място за своите клиенти.

         Защо да изберете нас?

         Опитът ни в чужбина ни позволява да имаме контакти с най-добрите немски производители за външно-отоплителна техника, с която можем да превърнем всяка една тераса или друго открито пространство в уникално място за срещи, дори и през най-студените месеци. Благодарение на опитът на нашите търговци сме изградили мрежа, която лесно може да достигне до Вас и да Ви предложи уреди от най-висок клас и съвременна технология.

about

            „Анна Апарт” е официален представител на „Enders Colsman” AG /Германия/, производител на професионална техника за заведения. Нашите партньори от Enders са с име с повече от едновековна история в бранша. Благодарение на добрите ни взаимоотношения с тях можем да предложим тези продуктите на българския потребител на една изключително конкурентна цена.
             Екипът ни се състои от млади и висококвалифицирани специалисти в областта, с опит в бранша на европейския пазар, познаващи в детайли новите тенденции и възможности, като притежават способност да ги адаптират към вкуса на българския потребител.
           „Анна Апарт” е Вашият партньор в реорганизацията на заведението Ви след приемането на законовите изменения, ограничаващи тютюнопушенето на закрити обществени места. Ние ще направим всичко необходимо да превърнете кафенето или ресторанта си в най-предпочитаното място в града Ви – от юридическата консултация и изготвянето на индивидуален архитектурен проект за външното Ви пространство, през извършването на всички строително-монтажни работи, до оборудването с най-добрата отоплителна техника и завършим с детайли като подвижни тенти и одеяла за клиентите Ви.
            Нашият екип ще Ви помогне да извлечете максимално големи облаги от настъпващите трудни за сектора времена.

Всички продукти на Enders - газови барбекюта, барбекюта на дървени въглища, газови и инфрачервени отоплители, къмпинг аксесоари, портативни преносими химически тоалетни, както и многообразна гама аксесоари за барбекю, къмпинг аксесоари, аксесоари за газови уреди, можете да видите в официалния сайт на Enders България на https://www.enders-outdoor.com/       
Почитателите на къмпингуването могат да разгледат и специализирания ни сайт за къмпинг оборудване: https://enders-camping.com/