КОНСУЛТАЦИИ

„Анна апарт” ООД разполага с екип от високо квалифицирани специалисти в областта – архитекти и юристи, които ще намерят най-доброто решение за Вас. Предлагаме безплатни консултации във връзка с изменението на българското законодателство, налагащо пълна забрана на тютюнопушенето в закрити пространства на обществени места. Ние ще Ви предложим не просто технически уред, а цялостно екстериорно решение, като приложим индивидуален подход към всяко пространство,изготвяйки проект за преустройство, в случай че е необходима съществена промяна, за да продължите работата си с пълен капацитет.

СЕРВИЗ И ГАРАНЦИЯ

Всички уреди са с 2 години гаранция и пълно сервизно обслужване. Сервизът се намира в гр. София. В случай на повреда на уредите, по време на гаранциоония период, е необходимо същите да бъдат докарани на място в сервиза на фирмата или да бъдат изпратени по куриер на същия адрес за сметка на клиента. Срок за отстраняване на повредата 14 дни. При желание от клиента, ремонтът може да се осъществи на посочен от него адрес, като в този случай клиентът заплаща транспортните разходи в размер на 20 лева за гр. София.

ПРОДУКТИ

Ние предлагаме висококачествени немски външни отоплителни уреди, които са идеалното решение за Вашия бизнес относно възникналите проблеми, свързани с пълната забраната за тютюнопушене. Представяме в България цялата гама терасни и градински газови и инфрачервени отоплители - газови гъби, газови пирамиди, газови чадъри, газови печки, терасни и дворни газови отоплителни уреди, инфрачервени отоплителни уреди, инфрачервено лъчисто отопление, инфрачервени електрически печки, както и всякакви аксесоари за тях. Те ще направят Вашето заведение много по-предпочитано, не само от пушачите. Тези уреди създават една уютна и привлекателна атмосфера, която е притегателна за всички клиенти през по хладните дни и вечери.

Както знаете, малките детайли са най-важни, затова Ви предлагаме и меки полиестерни одеяла за пълен комфорт на клиентите Ви, както и много други аксесоари за газовите уреди.

ДОСТАВКА НА ГАЗ

За Ваше удобство предлагаме и зареждане на бутилките на уредите с газ по всяко време, за да знаете, че прогнозата за времето няма значение. Чрез нашия партньор Топливо Газ ЕООД ще Ви предложим безплатни газови бутилки за всеки закупен от нас уред. Топливо Газ ЕООД е газовият доставчик, който ще Ви предложи безплатен разнос и специална зимна газ - 100 % пропан, газ - позволяваща работа на уредите и при минусови температури.

ДОСТАВКА И МОНТАЖ

Дружеството предлага на своите клиенти възможност за доставка и монтаж на уредите. Цената за монтаж на уредите е 40 лева/брой.